ÇORLU İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KUR’AN ZİYAFETİ
İlçe Müftülüğümüz organizesinde Karadeniz Denekler Platformu’nun katkılarıyla Ülkemizin Suriye’de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Akın ACAR, yine aynı harekatta şehit olan askerimiz ile tüm şehitlerimiz için 31.12.2016 Cumartesi akşamı akşam namazı sonrası İlçemiz Hacı Mehmet ŞİRİKÇİ Camiinde Kur’an Ziyafeti düzenlendi. Kur’an Ziyafeti İlçemiz Bağlariçi Yatılı Erkek Kur’an kursu öğreticisi Osman AYKAN’ ın sunumu ve İlçe Müftümüz Adem GÜLMEK’ in Şehitlik ve 31 Aralık Mekke’ nin Fethi olması hasebiyle yapmış olduğu konuşma ile devam etti. Birlikte kılınan yatsı namazı sonrası İlçemiz Bağlariçi Yatılı Erkek Kur’an Kursu öğreticileri Ahmet ERBAY , Serdar BÜKME ile Ebubekir Camii İmam Hatibi Adem KARA’ nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle sürdü. Program İlçe Müftümüz Adem GÜLMEK’ in duası ile sona erdi. Program sonunda katılan missafirlere Hacı Mehmet Şirikçi Camiini yaptıran Hacı Mehmet ŞİRİKÇİ tarafından zemzem suyu ve Karadeniz Denekler Platformu tarafından lokum ikram edildi.
Tarih: 02.01.2017 Haberlere Geri Dön