04-06 YAŞ OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ SEMİNERİ VERİLDİ.

Çorlu İlçe Müftülüğü’ne bağlı Kur’an Kurslarında 04-06 Yaş Okul Öncesi Öğreticisi olarak görev yapan fahri öğreticilere Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Araştırma Görevlisi Nuran ÇINAR tarafından Müftülük Toplantı ve Konferans Salonu’nda 04-06 Yaş Okul Öncesi Eğitimi Semineri verildi.

Çocuk psikolojisi, çocuk eğitimi, davranış kuralları, çocuk eğitiminde karşılaşılan sorunlar ve çocuğun toplumdaki yeri gibi konularda sunum yapan Araştırma Görevlisi Nuran ÇINAR, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın çocuk eğitimi alanında etkin çalışmalar yaptığına dikkat çekti. Sağlıklı ve köklerine bağlı nesiller yetiştirmenin yolunun çocuk eğitiminden geçtiğini ifade eden Nuran ÇINAR, bir ömür sürecek eğitim hayatının en önemli halkasının 7 yaşa kadar olan çocukluk dönemi olduğunu belirtti.

Seminerin ikinci bölümü olan soru-cevap kısmında öğreticilerin sorularına yanıt verilmesinin ardından seminer sona erdi.

Tarih: 21.12.2016 Haberlere Geri Dön