Aile & İrşad / Faaliyetler / Faaliyet Detayı
KUR’AN-I KERİM’İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Kur’an kurslarına katılımı artırmak ve Kuran’ı güzel okumaya teşvik amacıyla düzenlenen 18 yaş üstü “Kuran-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması” Bahçelievler Ulu Camii’nde gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Aile ve Dini Rehberlik Büro Personeli Amine Hatun Kuran Kursu Öğreticisi Kübra CANTEKİN’ in yaptığı program, 2015 Kuran’ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda Çorlu İlçe Birincisi olan ZELİHA KOCAOĞLU’nun Aşr-ı Şerif tilavetiyle başladı. Yarışmaya ilçe genelinden 11 Kur’an Kursu katıldı. Halktan yoğun katılımın olduğu yarışmada birinciliği Şeyh Sinan Kur’an Kursu öğrencisi Dilber KARABACAK, ikinciliği Sadık Göz Kur’an Kursu öğrencisi Reyhan TOPÇU, üçüncülüğü ise Selimiye Kur’an Kursu öğrencisi Hilal SARIGÜL elde etti. Çorlu İlçe Müftülüğü tarafından birinciye yarım altın, ikinciye çeyrek altın ve üçüncüye de gram altın, bunun yanı sıra yarışmaya katılan tüm öğrencilere de çeşitli hediyelerin takdim edilmesinin ardından program sona erdi.
Tarih: 24.03.2016 Faaliyetlere Geri Dön