Aile & İrşad / Faaliyetler / Faaliyet Detayı
TEFEKKÜR KONSERİ
Çorlu İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Hüdai İlim Vakfı’nın ortaklaşa hazırladıkları Eğitimci-Yazar Neslihan Nur TÜRK’ün verdiği Tefekkür Konseri ,Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Tiyatro Salonu’ nda gerçekleştirildi . Bayanlara yönelik yapılan konsere katılım yoğun oldu. İstiklal Marşı ve ardından Aile ve Dini Rehberlik Bürosu personeli ve Bahçelievler Kur’ân Kursu Öğreticisi Kübra CANTEKİN ‘in Büromuzu tanıtan açılış konuşması ve tanıtım slaytı ile başlayan program Neslihan Nur TÜRK ‘ün konseri ile devam etti. Güncel şarkılara farklı bir bakış açısı ile bakmayı ve tefekkür edebilmeyi vurgulayan TÜRK, kulaklara ayar yapılması gerektiğini söyledi . Def esliginde güncel şarkılar ile konserine başlayan TÜRK , daha sonra dini çocuk şarkıları içerikli GÜLBERENK albümlerinden seslendirdiği şarkılar ile konserini sonlandırdi. Program sonunda Bahçelievler Kur’ân Kursu Öğreticisi Kübra CANTEKİN konuk sanatçı Neslihan Nur TÜRK’e Çorlu İlçe Müftülüğü adına çiçek takdim etti.
Tarih: 21.01.2016 Faaliyetlere Geri Dön